TOP dárky pro ženy

TOP dárky pro ženy

A nemusíš pro ně chodit daleko. Většina z nich se dá vyřídit přes internet nebo jedním telefonátem.

 

Den pro sebe

Hlavně maminky touží po pořádném odpočinku. Dopřej té své jeden den, který bude jen a jen její. Stačí vybavit dárkové poukazy. Ideální je domluvit se předem i s její nejlepší kámoškou, aby alespoň některé z aktivit absolvovali spolu. Například v tomto pořadí:

  1. wellness - sauna, masáž, bazén
  2. oběd v oblíbené restauraci
  3. kadeřnice -sestřih, barva, účes
  4. kosmetika a vizáž - masáž obličeje a make-up dle výběru
  5. focení u profesionálního fotografa - určitě ji potěší několik krásných fotek

Takový speciální den jí můžeš dopřát 31.prosince a s dokonalým účesem i make-upem může jít rovnou na silvestrovský večírek. Nebo v den jejích narozenin, tehdy si zaslouží být zkrátka nejkrásnější :)

 

Lístky do kina, divadla, na koncert

Pokud nechodí do kina či divadla každý týden a miluje sledování filmů, divadelních her, baletu nebo déle touží jít na koncert své oblíbené kapely, lístky nic nezkazíš. Jen se traf do jejího žánru, ne do toho tvého, ok? :)

 

Balíček pro krásné vlasy

Poukaz ke kadeřnici + vyživující masku podle jejího typu vlasů + vitamíny na vlasy. Například vitamíny Bloom Robbins, které podporují sílu a hlavně zdraví vlasů. Díky prospěšným látkám, které obsahují, pomáhají vlasům, aby byly lesklejší, pevnější, zářivější. Bloom Robbins kapsle obsahují vitamíny A, B, C, D, biotin, zinek, selen, ale také kyselinu listovou, kyselinu hyaluronovou, aminokyseliny, výtažek z kokosové vody či mořský kolagen. A pokud se jí tento dárek zalíbí, máš vystaráno při každé příležitosti na celý rok :)

"Každá žena si zaslouží speciální den pro sebe, ale i speciální péči." 

Permanentku na cvičení

Chodí na jógu, pilates, jumping, zumbu či do posilovny? Výběr je jasný. Permanentka! Pokud nemá čas na přesuny do fitka, nebo se v blízkosti jejího domova žádné nenachází, případně se stydí cvičit na veřejnosti, ale chce se konečně rozhýbat, i pro ni existuje řešení - online portály na cvičení.

 

Knihu

Knihou nikdy nic nezkazíš. Baví ji krimi, romantika či biografie? Nebo raději luští křížovky? Rada si vše zapisuje? Dají se koupit krásné zápisníčky. A pokud ráda vaří, i receptář s prázdnými stranami jen pro její recepty.

 

Oblečení

Pokud dobře znáš její vkus, jdi do toho. Pokud ne, opět se dá koupit dárková poukázka do jejího oblíbeného obchodu.

Zpět na blog